تاریخ انتشار :شنبه ۲۱ بهمن ۹۶.::. ساعت : ۹:۲۰ ق.ظ
فاقددیدگاه

مینی کیک خرمالو عصرانه‌ای خوش طعم

خرمالو بدون پوست و له شده را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن همزن را خاموش کرده و مخلوط آرد، بکینگ پودر، جوز هندی و دارچین را افزوده و با لیسک هم بزنید.

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از بیتوته مینی کیک خرمالو یک کیک خیلی خوشمزه و مناسب برای عصرونه و کنار یک چایی است، که می‌توانید بعد از ظهر فوق العاده‌ای را با عطر خرمالو تجربه کنید.

 

طرز تهیه مینی کیک خرمالو

مواد لازم برای تهیه مینی کیک خرمالو:

آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
روغن مایع سه چهارم پیمانه
شکر ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
جوز هندی (رنده شده) یک هشتم قاشق چایخوری
دارچین یک هشتم قاشق چایخوری
گردو (خردشده) ۵۰ گرم
خرمالو یک پیمانه

مواد لازم رویه:

پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم
عسل یک قاشق چایخوری
آب پرتقال یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه مینی کیک خرمالو:

تخم مرغ‌ها و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا سبک شود. سپس روغن مایع را افزوده و خوب مخلوط کنید. خرمالو بدون پوست و له شده را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن همزن را خاموش کرده و مخلوط آرد، بکینگ پودر، جوز هندی و دارچین را افزوده و با لیسک هم بزنید.

گردو خردشده را نیز اضافه کرده و مواد آماده را در مینی مافین چرب شده ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید.

پس از خارج کردن قالب از فر، کیک‌ها را ۱۵ دقیقه داخل قالب خنک کرده سپس روی توری فلزی قرار داده تا کاملا خنک شود، پس از کامل خنک شدن کیک آن را با کرم آماده پوشش داده و در صورت تمایل با مشکلات تزیین کند.

طرز تهیه کرم پنیری:

پنیر خامه‌ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس عسل و آب پرتقال را اضافه کرده و پس از خوب مخلوط شدن کرم آماده است.

دیدگاه خود را به ما بگویید.