تاریخ انتشار :چهارشنبه ۵ مهر ۹۶.::. ساعت : ۱۱:۵۵ ق.ظ
فاقددیدگاه

طرز تهیه حلوای زعفرانی برای مجالس عزاداری

ابتدا شربت رو درست میکنیم. برای اینکار آب و زعفران آبکرده و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا مواد حل شده و چند دقیقه بجوشه.

به گزارش قائم آنلاین، با ما همراه شوید به نقل از هفت گنج تا با طرز تهیه حلوای مجلسی زعفرانی خوشمزه و خوشرنگ آشنا شوید.

طرز تهیه حلوا مجلسی زعفرانی به همراه نکات مهم

مواد لازم:

آرد سفید: ۲ لیوان
شکر: یک لیوان
آب: یک و نیم لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
کره: ۱۰۰ گرم
گلاب: یک چهارم لیوان
زعفران آب کرده: یک چهارم لیوان
مغز هل سابیده: در صورت تمایل مقداری

طرز تهیه:

ابتدا شربت رو درست میکنیم. برای اینکار آب و زعفران آبکرده و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا مواد حل شده و چند دقیقه بجوشه.

آرد رو روی حرارت ملایم تفت می‌دیم تا بوی خامی اون بره و رنگش تغییر کنه. تقریبا ۴۰ – ۳۰ دقیقه طول می‌کشه. در این مدت باید مرتب آرد‌ها را به هم بزنید تا نسوزد.

روغن و کره رو اضافه می‌کنیم و مجددا تفت می‌دهیم تا رنگش قهوه‌ای کمرنگ شود.

از روی حرارت بر می‌داریم و شربت رو بهش اضافه می‌کنیم و حسابی هم می‌زنیم. اگه آرد بصورت گلوله گلوله بود و حلواتون شل بود نگران نباشید با هم زدن درست می‌شه.

در این مرحله گلاب و مغز هل را نیز به حلوا اضافه میکنیم.

تقریبا ۱۰ – ۵ دقیقه طول می‌کشه تا حلوا یکدست و سفت بشه. اگه حلواتون باز هم شل بود می‌تونید ۳ – ۲ دقیقه روی حرارت بذارید تا سفت بشه.

نکات مهم:

اگه از شعله پخش کن استفاده کنید حرارت بصورت یکنواخت پخش می‌شه و بهتره.

می‌توانید از آرد برنج یا آرد سنگک هم استفاده کنید فرقش اینه که رنگش تیره‌تر می‌شه در صورت استفاده از آرد برنج حلوا چسبندگی کمتری پیدا میکند و رنگش اندکی روشن‌تر میشود و در صورت استفاده از آرد سنگگ رنگ آن کمی تیره‌تر می‌شود.

اگر گلاب را زودتر به حلوا اضافه کنیم در اثر حرارت زیاد عطر آن از بین می‌رود.

اگر آرد را به اندازه کافی تفت ندهید و روغن و کره را زود به آن اضافه کنید رنگ حلوا روشنتر میشود و در صورتی که بیشتر تفت دهید رنگ آن مایل به قهوه‌ای می‌شود.

دقت کنید که وقتی که آرد گندم استفاده می‌کنید باید در هنگان تفت دادن آرد بیشتر هم بزنید، چون آرد گندم خاصیت چسبندگی داشته و به هم می‌چسبد و در صورتیکه مدام هم نزنید گلوله گلوله می‌شود. در صورتیکه آرد برنج و سبوس دار اینطور نیستند و احتیاج به هم زدن کمتری دارند

نوش جان….

دیدگاه خود را به ما بگویید.